Sari direct la conținut

O tânără nemulțumită de ruta aleasă de un șofer a dus la descoperiri neașteptate. Poliția a intervenit în scandal

HotNews.ro
O tânără nemulțumită de ruta aleasă de un șofer a dus la descoperiri neașteptate. Poliția a intervenit în scandal
Poliție Inquam Photos / Alex Nicodim

Polițiștii au fost chemați să intervină într-un scandal iscat într-un microbuz, după ce o femeie de 24 de ani nemulțumită de șofer a sunat la 112. Echipajul a descoperit mai multe nereguli.

Biroul de Poliţie Autostradă A1 Deva-Nădlac a fost sesizat, prin apel la 112, despre un conflict între şoferul unui microbuz şi o pasageră, potrivit IPJ Arad, citat de Agerpres.

Ulterior, microbuzul a fost oprit în trafic pe autostradă.

„Din verificări a reieşit că între conducătorul auto şi femeia care a apelat la 112 ar fi avut loc un conflict din cauza rutei de deplasare şi destinaţia unde femeia voia să ajungă, conflictul fiind aplanat. De asemenea, în urma efectuării controlului bagajului apelantei 112, o femeie de 24 de ani, din judeţul Galaţi, au fost descoperite un grinder şi o substanţă de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive, care a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ.

Verificările nu s-au oprit la pasageră, iar în microbuz au fost descoperite „substanţe posibil a avea efecte psihoactive”.

„S-a procedat la testarea cu aparatul din dotare a conducătorului auto, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Timiş, aparatul indicând posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, cercetările fiind continuate”, a mai transmis IPJ Arad.

Totodată, şoferul a fost amendat cu 10.000 de lei şi i-au fost retrase plăcuţele şi certificatul de înmatriculare pentru nedeţinerea licenţei de transport persoane, autovehiculului fiindu-i suspendat dreptul de utilizare pentru şase luni.

INTERVIURILE HotNews.ro