Sari direct la conținut

[P] Cum alegi cele mai bune agenții de pariuri

[P] Cum alegi cele mai bune agenții de pariuri
Pariuri Foto: Canva

Ca parior, este foarte important ca experiența ta la o casă de pariuri să fie cât mai plăcută. Alegând o casă care să te mulțumească din toate punctele de vedere vei avea șanse mai mari să generezi profit pe termen mediu și lung.

Însă la ce trebuie să ne uităm prima dată când alegem o casă de pariuri? Trebuie să ne asigurăm că respectiva casă are licență de operare pe teritoriul României de la ONJN.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, prescurtat ONJN, este o instituție ce a primit dreptul de a reglementa piața jocurilor de noroc de la noi din țară.

Operatorii economici ce au obținut licența pentru a opera la noi în țară sunt destul de mulți. Foarte probabil în următorii ani numărul acestora va crește. De aceea casele de pariuri nu își permit să comită vreun pas greșit cu privire la siguranța datelor sau la partea financiară (bani blocați în cont, bani dispăruți din cont etc.)

Diversitatea ofertei

Unul dintre cele mai importante aspecte când alegi o casă de pariuri online este reprezentat de oferta de pariuri. Aici mă refer în special la numărul de sporturi, de competiții, dar și de opțiuni pentru un anumit meci. De asemenea, transmisiunile în direct sau funcțiile precum Bet Builder constituie un avantaj. Cu ajutorul funcției Bet Builder poți plasa două sau mai multe pariuri pe bilet din același meci. Funcția poate fi întâlnită la partide de fotbal, baschet, hochei pe gheață, chiar și tenis.

Un alt aspect care poate influența un parior să aleagă o anumită casă de pariuri îl reprezintă bonusurile și promoțiile. Nu mă refer aici doar la bonusul de bun-venit, ci și la bonusuri acordate utilizatorilor deja existenți. Acestea pot fi: bonusuri la depunere, pariuri fără risc, freebet-uri pentru îndeplinirea unei anumite misiuni și altele.

Cu siguranță însă, cele mai apreciate promoții sunt cele cu participare gratuită. Aici trebuie să intuiești ce se va întâmpla în anumite partide, însă fără să pariezi bani din contul tău.

Un aspect esențial al oricărui bonus îl reprezintă condițiile de rulaj. Fiindcă nu te ajută prea mult să ai un bonus mare la înregistrare, dar să ai condiții de rulaj destul de dificile.

Varietatea metodelor de plată

Casele de pariuri de top dispun de multe metode de plată. Cea mai cunoscută o reprezintă plata prin card bancar, metodă pe care o vei găsi la toate casele de pariuri licențiate în România.

Nu puțini sunt însă pariorii care nu au posibilitatea sau nu doresc să folosească drept modalitate de plată cardul bancar. Aceștia au la dispoziție pe unele platforme metode precum Paysafecard, Abon, Oktocash și altele. La o casă de pariuri care dispune și de o agenție stradală poți efectua tranzacții chiar în agenție. Aproape toate casele de pariuri online oferă o metodă de plată diferită decât cardul bancar.

De asemenea, sunt importante și limitele minime atât la depunere, cât și la retragere. Poate mulți nu dau importanță acestui lucru, însă sunt persoane cărora acest aspect li se pare unul esențial.

Aplicațiile mobile sunt la putere

Un avantaj al oricărei case de pariuri de top îl reprezintă punerea la dispoziție a unei aplicații de mobil. Tinerii din ziua de azi, dar nu numai ei, sunt în continuă mișcare, Iar când vine vorba de pariuri, își doresc să le plaseze de oriunde, în orice moment. O aplicație de pariuri satisface această dorință a pariorilor.

Aplicațiile pot fi descărcate și instalate foarte ușor. Nu te lăsa influențat prea tare de recenziile negative ale unei aplicații de pariuri. Acestea se pot cauza nu neapărat aplicației, cât a dispozitivului mobil folosit. Altfel nu se explică de ce unii pariori întâmpină probleme în ceea ce privește aplicația, în vreme ce alții sunt foarte mulțumiți de aceeași aplicație.

Acestea sunt principalele atuuri pentru ca o casă de pariuri să fie bine văzută în ochii pariorilor. Dintre zecile de case de pariuri licențiate în România, cu siguranță vei găsi câteva care să îți satisfacă dorințele de pariere.