Sari direct la conținut

[P] Pregătește-te de Moș Nicolae! Cele mai inspirate cadouri le iei cu prețuri bune de la FineStore, de Black Friday, până la sfârșitul lunii noiembrie!

Smile Media
Pregătește-te de Moș Nicolae!, Foto: FineStore.ro
Pregătește-te de Moș Nicolae!, Foto: FineStore.ro

Moș Nicolae deschide sezonul cadourilor și ai face bine să te pregătești din timp! Profită de reducerile de la FineStore de Black Friday până la sfârșitul lunii noiembrie, pentru cele mai inspirate cadouri de Sfântul Nicolae, atât pentru adulții care s-au încadrat pe lista de „copii cuminți”, cât și pentru cei ce își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie. Nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra azi, căci stocurile sunt limitate și riști să rămâi fără produsele preferate la super prețuri!

Cadouri de Moș Nicolae pentru ea

Femeile merită să fie tratate mereu ca niște regine, cu atât mai mult de sărbători. O șampanie Gosset proaspătă, elegantă, fructată, expresie a sofisticatului savoir-faire franțuzesc, este fără îndoială un cadou cu stil de Moș Nicolae.

Un gin G’Vine Floraison – neconvenţional, franţuzesc, cu arome complexe, predominant florale – este un cadou cu calităţi splendide, perfect pentru o femeie care apreciază oricând un gin tonic sau alte cocktailuri interesante.

Pentru doamnele speciale din viața ta, alege un cadou cu mare încărcături simbolică: o sticlă de vodka Crystal Head ingenioasă, intrigantă, genială, obținută doar din soiuri de piersică bine coapte, din porumb de calitate superioară și din apă pură de izvor din Newfoundland, Canada.

Cadouri de Moș Nicolae pentru el

Pentru bărbați puternici, Moș Nicole aduce cadouri cu greutate. Vodka Mont Blanc este o tărie ultrapremium, medaliată cu Double Gold la World Spirits Competition San Francisco. Rafinamentul pur franțuzesc se îmbină perfect cu tradiția în gustul perfect, obținut dintr-o rețetă perfecționată generație după generație, la capătul a cinci distilări.

Eleganța masculină face pereche perfectă cu un coniac Frapin cu arome cu totul aparte, ce poate fi savurat atât ca aperitiv, cât și ca digestiv, cu gheață sau chiar în combinație cu apă tonică.

Amatorii de tequila vor aprecia cu siguranță o sticlă de Padre Azul cu dop în formă de craniu, simbol al prieteniei eterne în Mexic.

Nu rata reducerile de Black Friday!

De Black Friday, la FineStore ai peste 2.000 de produse la super preț din care poți alege cadouri pentru sărbătoriți, cadouri de Crăciun, băuturile pentru mesele festive sau pur și simplu una sau mai multe băuturi alcoolice premium pentru propria plăcere. Rom Captain Morgan, vodka Absolut coniac Hennessy, Jagermeister, brandy Vecchia Romagna sau lichioruri alese – cumpără băuturi alcoolice la super preț și s-ar putea să dea norocul peste tine. Cei care cumpără măcar un produs cu eticheta „Verde la Black Friday” intră automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de pachete promoționale cu 5 băuturi de top. Livrarea produselor se face rapid, prin curier, oriunde în țară, iar la comenzile cu valori peste 199 de lei transportul este gratuit. Spor la cumpărături!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro