Sari direct la conținut

Patti Scialfa, soția lui Bruce Springsteen, are leucemie. „Trebuie să fiu atentă unde merg şi ce fac”

HotNews.ro
Patti Scialfa, soția lui Bruce Springsteen, are leucemie. „Trebuie să fiu atentă unde merg şi ce fac”
Bruce Springsteen și Patti Scialfa la Premiile Globului de aur pe 7 ianuarie 2024 în Beverly Hills, California. Foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Cântăreața Patti Scialfa, soţia lui Bruce Springsteen, a dezvăluit în documentarul „Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band”, care a avut premiera duminică seara la Festivalul de la Toronto, că a fost diagnosticată cu leucemie, conform News.ro.

Patti Scialfa a aflat de afecțiune în 2018, în timpul turneului „Springsteen on Broadway”. Cancerul ei era într-un stadiu incipient la acea vreme. Deşi starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, ea a explicat că boala i-a afectat sistemul imunitar.

„Trebuie să fiu atentă unde merg şi trebuie să fiu atentă ce fac”, mărturisește ea în documentar, care nu a fost încă lansat în Franţa. „Aceasta este noua mea rutină zilnică de acum înainte”.

Din cauza diagnosticului, cântăreața şi-a limitat apariţiile în turneul 2023-2024 al lui Bruce Springsteen. Ea a apărut doar pentru câteva melodii în concert.

Patti Scialfa îşi justificase absenţa în urmă cu câteva luni prin decizia de a dedica mai mult timp producţiei albumului său solo.

În documentarul „Road Diary”, ea explică faptul că preferă să îşi limiteze apariţiile publice pentru a-şi proteja sănătatea.

Starul rock american Bruce Springsteen a suferit şi el de un ulcer la stomac care l-a obligat să îşi amâne toate concertele din perioada septembrie – decembrie 2023. De asemenea, afectat de pierderea vocii, el a anulat mai multe date în Europa în această vară.

INTERVIURILE HotNews.ro