Sari direct la conținut

Piedone intervine în scandalul politic al momentului: V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2!

HotNews.ro
Cristian Popescu Piedone, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul sectorul 5 Cristian Popescu – Piedone, care a pierdut cursa pentru Capitală, a intervenit miercuri în scandalul politic al momentului dintre candidații de la primăriile sectoarelor 1 și 2, acuzând membrii USR că sunt „disperați” și primarii aleși sunt propunerile PSD-PNL: George Tuță și Rareș Hopincă.

„V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2! Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic! Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea!”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și o poză cu el în ceea ce pare o mașină de golf, având un twalkie-talkie în mână.

Edilul sectorului 5 a acuzat membrii USR că sunt disperați și nu vor să accepte faptul că au pierdut alegerile.

„V-am văzut în 2020 cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot! V-am văzut cum ați „câștigat” mandatul! Istoria nu se va repeta! Cetățenii își vor apăra votul! În 2020, Clotilde Armand spune că nu e nevoie de renumărarea voturilor, că nu există temei legal! Acum s-a răzgândit. Disperarea USR-iștilor a ajuns la cote maxime, care nu vor efectiv să recunoască că au pierdut și ignoră votul cetățenilor!”, a spus Piedone.

Președintele PUSL consideră că cetățenii nu i-au reales pe actualii edili pentru că „nu au făcut nimic pentru cele două sectoare”, punctând că primarii aleși sunt George Tuță și Rareș Hopincă.

„Doi tineri profesioniști, care vor salva aceste două sectoare din mâinile USR-iștilor disperați că-și pierd scaunele! Oamenii i-au ales! Oamenii i-au votat! Îi felicit și îi aștept să facem treabă pentru București, pentru bucureșteni!”, a conchis Piedone.

Atât primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, cât și edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, au acuzat că există suspiciuni de fraudă electorală la scrutinul de duminică.

Armand și Mihaiu sunt la câteva sute de voturi în spatele contracandidaților săi de la PSD-PNL, George Tuță și Rareș Hopincă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro