Sari direct la conținut

Poliția îl anchetează pe Alfred Bulai, după dezvăluirile Snoop. Sociologul este cercetat pentru acuzația de folosire a funcției în scop sexual

HotNews.ro
Poliția îl anchetează pe Alfred Bulai, după dezvăluirile Snoop. Sociologul este cercetat pentru acuzația de folosire a funcției în scop sexual
Alfred Bulai. Foto: Agerpres

Poliția Capitalei a început investigații în cazul sociologului Alfred Bulai, după dezvăluirile făcute luni de site-ul Snoop.ro

  • Ulterior, Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 a anunțat că dosarul a fost înregistrat la această structură.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, ce fac referire la faptul că un cadru didactic al unei Universități din București ar fi avut un comportament nepotrivit față de mai multe studente, Serviciul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Capitalei au demarat investigațiile, față de persoana în cauză urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit comunicatului, „cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea funcției în scop sexual, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„Dacă îți zic să te dezbraci, te dezbraci?”

Potrivit dezvăluirilor făcute luni de site-ul de investigații Snoop.ro, sociologul Alfred Bulai, profesor și cunoscut analist politic la TV, în vârstă de 61 de ani, le cerea studentelor să se dezbrace în fața lui, în practică, în camera unde este cazat și unde le cheamă să le ofere feedback academic. Este șeful Departamentului de Sociologie din cadrul Școlii de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București.

Potrivit Snoop.ro, acesta chema studentele la terase pentru a discuta prestația lor la curs, dar le punea întrebări despre viața lor sexuală. Acesta le vorbea și câte patru ore despre cum trebuie să se poarte o femeie, astfel încât bărbatul „să se simtă puternic”. 

Potrivit afirmațiilor lui Bulai către fete, studentele trebuie să fie „sexicioase”, să aibă curaj „să-și expună corpul”. Le critică că nu sunt așa. Și în momente cheie, le provoacă. „Dacă îți zic să te dezbraci, te dezbraci?”, se aude profesorul pe o înregistrare ajunsă în posesia Snoop.

VIDEO. Puteți vedea documentarul în care studentele l-au înregistrat pe Bulai și arată cum profesorul de la SNSPA le cerea să se dezbrace, iar apoi le spunea fetelor că ele l-au sedus. ”A durat 20 de ani, toți știau”

INTERVIURILE HotNews.ro