Sari direct la conținut

Poliţist filmat când merge cu motocicleta pe trotuar, pentru a evita traficul, la Timișoara. E cercetat disciplinar de colegi

HotNews.ro
Poliţist filmat când merge cu motocicleta pe trotuar, pentru a evita traficul, la Timișoara. E cercetat disciplinar de colegi
Sursa foto colaj: Facebook / TVR Timisoara

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș a fost filmat de un trecător în timp ce circula cu motocicleta pe trotuar, în Timișoara. Când a văzut că este filmat, bărbatul s-a oprit şi a încercat să îl intimideze pe cel care îl filmase. Imaginile, postate pe rețelele sociale, au ajuns și în atenția IPJ, care a anunțat că a demarat cercetări faţă de colegul lor, potrivit Opinia Timișoarei.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, pe Podul Decebal din Timişoara. În imaginile surprinse de un trecător, se observă cum bărbatul traversează pe motocicletă Podul Decebal, dinspre Cartierul Fabric, către Prefectura Timiş, pentru a evita aglomerația din trafic.

După ce vede că e filmat, se oprește cu motocicleta pe spaţiul verde și se întoarce nervos spre cel ce îl filmează și încearcă să îl intimideze.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, IPJ Timiș a transmis un comunicat, în care spune că motociclistul cu pricina are 40 de ani și lucrează în cadrul IPJ Timiş.

„Referitor la imaginile video apărute în mass-media pe 7 octombrie 2024, care surprind un bărbat deplasându-se pe trotuar cu o motocicletă pe Podul Decebal din Timişoara, poliţiştii s-au autosesizat, iar în aceeaşi zi a fost identificat un bărbat de 40 de ani, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Timiş”, a transmis IPJ Timiş.

IPJ precizează că a demarat cercetări faţă de poliţist.

„Având în vedere aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a dispus demararea unei cercetări disciplinare a poliţistului, care a fost şi sancţionat contravenţional. Subliniem că un astfel de comportament nu este tolerat de instituţia noastră”, a mai transmis IPJ Timiş.

INTERVIURILE HotNews.ro