Sari direct la conținut

Prima reacție a Ambasadei Olandei legată de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița: Poliția și autoritățile judiciare din ambele țări sunt în contact direct

HotNews.ro
Prima reacție a Ambasadei Olandei legată de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița: Poliția și autoritățile judiciare din ambele țări sunt în contact direct

Ambasada Olandei are o primă reacție legată de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița, caz în care principalul suspect este un cetățean olandez. Reprezentanța diplomatică la București spune că Poliția și autoritățile judiciare din ambele țări sunt în contact direct.

„Cu mare regret, Ambasada Olandei a aflat despre moartea tragică a unei fetițe din Gura Șuții. Autoritățile olandeze sunt pregătite să le acorde sprijin partenerilor români. Poliția și autoritățile judiciare din ambele țări sunt în contact direct”, a transmis, pe Facebook, Ambasada Olandei la București.

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16. Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii care erau pe ea.

Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez, iar surse judiciare spun că bărbatul este urmărit penal pentru trei infracțiuni – omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală. Olandezul a plecat sâmbătă din România.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro