Sari direct la conținut

Primar din România, întrebat despre declarația de avere goală: „Mie îmi place cash-ul, le mai dau la gagici cash”

HotNews.ro
Traian Nicolae, primar în Titu, Dâmbovița, Foto: Facebook
Traian Nicolae, primar în Titu, Dâmbovița, Foto: Facebook

Traian Niculae, primar PNL în Titu, Dâmbovița, a avut o reacție nervoasă când reporterul site-ului de investigații independent Snoop.ro, partener Hotnews, l-a întrebat de ce nu are case, terenuri, mașini și bani în conturi, deși declară dividende de milioane.

Conform Snoop.ro, un nou site de investigații independent, 50 de primari din România au depus, în 2023, o declarație de avere goală.

Printre aceștia se numără și Traian Niculae, primar PNL în Titu, Dâmbovița, care nu va mai candida pentru un nou mandat și la alegerile de duminică, 9 iunie 2024.

Întrebat de reporterul Snoop de ce are declarația goală, acesta a declarat, inițial, că „nu am” nimic.

Apoi a detaliat: stă în casa soției și are mașini trecute pe firmă. Întrebat de ce casa soției nu e declarată, a răspuns „n-o mai fi nevoie, că nu mai candidez”.

Reporterul Snoop a insistat: e vorba de declarația din 2023, aferentă anului 2022. În plus, și conturile sunt goale, în ciuda dividendelor declarate, peste 2,7 milioane de lei.

„Când am nevoie de bani, îmi iau eu. Îmi trec în cont cât vreau. 3 lei, 2 lei. Dacă nu, iau cash, că mie îmi place cash-ul. Le mai dau la gagici, d-astea, cash, că lor le place cash”, a fost reacția lui Niculae.

Citește mai multe detalii pe Snoop.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro