Sari direct la conținut

Protestele transportatorilor și fermierilor continuă și sâmbătă seara la Brașov / Sute de mașini vor îngreuna traficul în zona Centurii Brașov

HotNews.ro
Protest al fermierilor la Afumați, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Protest al fermierilor la Afumați, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

​Transportatorii și fermierii anunță că vor continua acțiunile de protest și în Brașov sâmbătă seara. Cu toate că s-au întâlnit cu prefectul din Brașov, Mihai Cătălin Văsii, care le-a promis că va transmite mai departe nemulțumirile, aceștia au decis să continue manifestațiile, scrie radiobrasovfm.ro.

Conform Antena 3, în acest moment protestatarii din Brașov se îndreaptă spre DN13 și nu este clar dacă vor intra în oraș pentru a bloca circualția.

Organizatorii protestului au anunțat că adunarea a început de la ora 16.00, în ambele parcări de pe Centură, urmând ca ulterior să se unească coloana de mașini mici, cu utilajele din agricultură și TIR-urile de transport marfă.

La protest se anunta prezența a peste 100 de tractoare, camioane, dube transport marfă și persoane, dar și a peste 400 de autoturisme, TAXI-uri si chiar masini care distribuie mâncare la domiciliu.

Organizatorii specifică faptul că protestul nu este unul politic și doresc să nu existe instigări la violență, scrie sursa citată anterior.

Sâmbătă protestele au continuat și în Craiova, unde fermierii şi transportatorii au ieșit în stradă. Grupul Cerealcom, important trader de cereale, s-a alăturat mitingului

Duminică, luni și marți este programat un protest și în București, în Piața Constituției. Totuși, mulți protestatari susțin că nu se vor alătura manifestației din Capitală, acuzând că este o organizare politică.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro