Sari direct la conținut

Rapperul Travis Scott, care va concerta în iulie la Costineşti, arestat în SUA. „Era beat şi i s-a cerut să plece de mai multe ori”

HotNews.ro
Rapperul Travis Scott, cap de afiş la festivalul „Beach, Please!” de la Costineşti, a fost arestat pentru „tulburarea ordinii publice în stare de ebrietate şi violare de domiciliu”, a anunţat poliţia din SUA.
Travis Scott, Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
Travis Scott (Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia)

Travis Scott, care are doi copii cu Kylie Jenner, a fost arestat noaptea trecută pentru că a provocat „tulburarea ordinii publice” pe o barcă închiriată la Miami Beach Marina, unde „era beat şi i s-a cerut să plece de mai multe ori”, a precizat Departamentul de Poliţie din Miami Beach, relatează News.ro.

Poliţiştii au fost chemaţi la portul de agrement miercuri noapte la ora 00.44, după semnalarea unui scandal, potrivit înregistrărilor oficiale.

Cântărețul nominalizat de 10 ori la premiile Grammy ar fi coborât de pe o barcă charter când proprietarul acesteia i-a cerut să plece, a precizat 7News Miami.

Forţele de ordine au declarat că ofiţerii l-au găsit pe Scott, probabil unul dintre cei mai mari artişti hip-hop din lume, „stând lângă doc şi strigând la ocupanţii vasului” şi, deşi la început s-a conformat instrucţiunilor lor, el i-a ignorat apoi, a relatat NBC News.

Deşi a fost de acord să părăsească docul după ce a fost ameninţat cu arestarea, el nu a plecat liniştit. În timp ce se îndrepta spre faleză, Scott „a mers cu spatele strigând obscenităţi către ocupanţii vasului”, a declarat poliţia.

El a părăsit portul de agrement, dar s-a întors cinci minute mai târziu şi a fost văzut de ofiţeri îndreptându-se spre vas.

Muzicianul în vârstă de 33 de ani a fost arestat la ora 01.17 şi a fost înregistrat la Centrul corecţional Turner Guilford Knight la ora 04.35, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice, precum şi de încălcarea proprietăţii după avertisment. El a depus o cauţiune de 650 de dolari – 500 de dolari pentru acuzaţia de încălcare a proprietăţii şi 150 de dolari pentru tulburarea ordinii publice, a precizat Daily Mail.

Cine e Travis Scott

Travis Scott, pe numele său adevărat Jacques Bermon Webster II, a avut patru hituri numărul 1 în topurile americane şi este cunoscut pentru spectacolele sale live pline de energie şi pentru albumele sale de succes, inclusiv „Astroworld”.

Aare doi copii cu Kylie Jenner, o personalitate de televiziune din SUA.

Turneul său european, intitulat Circus Maximus, va începe vinerea viitoare în Olanda, iar între 10 şi 14 iulie se va afla la Costineşti.

În 2021, zece fani au murit ca urmare a unei busculade la festivalul său Astroworld din Houston, Texas, unde s-a născut. El nu a fost acuzat penal pentru moartea lor, dar rămâne implicat în procese civile în care se susţine că organizatorii se fac vinovaţi.

INTERVIURILE HotNews.ro