Sari direct la conținut

Rareş Bogdan, despre terenul de golf de la Neptun: Curtea mea e mai mare decât tăpşanul de acolo

HotNews.ro
Rareş Bogdan, despre terenul de golf de la Neptun: Curtea mea e mai mare decât tăpşanul de acolo
Surse imagini: Inquam Photos și G4Media

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a jucat golf cu preşedintele Klaus Iohannis pe mini-terenul amenajat la vila de protocol de la Neptun

”Eu joc golf pe terenuri de golf, nu pe tăpşan şi nu în jurul unui lac. Curtea mea de acasă cred că e mai mare decât tăpşanul lui de acolo. Eu nu joc golf acasă. Terenul de golf are între 50 şi 70 de hectare. Am jucat golf în toată lumea: din Noua Zeeleandă, cu Tatulici, spre exemplu, până în SUA, Hawaii, Germania, Franţa, Austria, Egipt, Tunisia”, a spus Rareş Bogdan, la Prima TV, potrivit News.ro.

Întrebat dacă a jucat golf şi pe domeniul fostului preşedinte american Donald Trump, Rareș Bogdan a răspuns: ”Am fost. Am jucat la Mar-a-Lago”. 

De asemenea, eurodeputatul PNL a mai fost întrebat de ce nu a jucat şi pe domeniul lui Iohannis. ”Ăla e domeniu? E o casă prezidenţială, de prin anii ’60, cu un lac şi iarba în jur. Au tăiat iarba mai scurt şi au făcut trei găuri”, a conchis Rareş Bogdan. 

Liberalul a mai susținut că dezvăluirile din ultima perioadă care l-au vizat pe preşedintele Iohannis sunt o consecinţă a faptului că şeful statului se apropie de finalul mandatului.

Conform unor imagini surprinse și publicate pe 1 octombrie de G4Media.ro, grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf.

INTERVIURILE HotNews.ro