Sari direct la conținut

Real Madrid, anunț important la doar o zi de la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe

HotNews.ro
Real Madrid, anunț important la doar o zi de la prezentarea oficială a lui Kylian Mbappe
Luka Modric Foto: Revierfoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Real Madrid l-a prezentat marți pe Kylian Mbappe în fața a peste 80.000 de suporteri pe Santiago Bernabeu, iar la doar o zi distanță a anunțat și prelungirea contractului lui Luka Modric, care va mai rămâne un sezon la Real.

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Luka Modric a ajuns pe Santiago Bernabeu în vara anului 2012, când Realul achita către Tottenham Hotspur suma de 35 de milioane de euro.

De atunci, croatul a devenit un jucător indispensabil la Real, o adevărată legendă alături de Cristiano Ronaldo și alți fotbaliști ai „los blancos”.

Mai mult decât atât, Modric a câștigat tot ce era posibil în tricoul lui Real Madrid, inclusiv Balonul de Aur, pe care l-a primit în anul 2018, după un parcurs aproape perfect alături de naționala Croației la Campionatul Mondial din același an, când a jucat finala și a pierdut-o în fața Franței.

Ajuns la vârsta de 38 de ani, Modric nu era o certitudine pentru sezonul următor, asta deși el declarase în nenumărate rânduri că își dorește să continue la Real, iar în cele din urmă, conducerea clubului a hotărât să îi prelungească contractul.

Noul acord dintre Modric și Real Madrid este valabil până în vara anului 2025, iar anunțul oficial a venit în cursul zilei de miercuri.

534 de meciuri are Modric în tricoul celor de la Real Madrid. El marcat 39 de goluri și a oferit nu mai puțin de 86 de pase decisive.

Printre trofeele cucerite de Modric cu Real Madrid se află și 6 UEFA Champions League, un record al competiției.

INTERVIURILE HotNews.ro