Sari direct la conținut

Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis „Bebino”, internat în spital după o răfuială. Acesta are un deget tăiat și tăieturi pe aproape tot corpul

HotNews.ro
Bebino, Foto: Captura YouTube
Bebino, Foto: Captura YouTube

Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis „Bebino”, se află la spital după ce, joi noapte, a fost implicat într-o răfuială în Capitală, în urma căreia a rămas fără un deget. Neînțelegerile dintre cei implicați sunt mai vechi, au precizat, pentru agenția Mediafax, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat că șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a ajuns la spital după ce a fost implicat intr-o răfuială. Acesta a fost tăiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat.

În spital a fost internat un alt bărbat care a participat la încăierare, însă nu este membru al Clanului. Potrivit acelorași surse, este vorba despre un conflict mai vechi dintre aceștia.

Ziarul Libertatea scrie că responsabil pentru atac ar fi nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo.

Polițiștii din Capitală fac cercetări.

„Joi, la ora 22:00, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două spitale din București s-au prezentat doi bărbați răniți, cel mai probabil ca urmare a unei altercații. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care a delegat Serviciul Omoruri să efectueze cercetări”, transmite Poliția Capitalei.

Ceilalți participanți la încăierare încă nu au fost prinși.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro