Sari direct la conținut

Și-au construit casă lângă Craiova și au mobilat-o cu piese second-hand din târguri de vechituri și de pe OLX

HotNews.ro
Și-au construit casă lângă Craiova și au mobilat-o cu piese second-hand din târguri de vechituri și de pe OLX

După nouă ani petrecuți împreună într-un apartament cu două camere din Craiova, Alexandra și Adrian și-au urmat visul de a se muta la casă. Au construit totul de la zero, pe un teren aflat la opt kilometri distanță de centrul orașului. În mai 2022 începeau săpăturile pentru fundație, iar în vară se mutau oficial la curte. Amândoi s-au implicat pe șantier, Alexandra a zugrăvit trei sferturi din interiorul casei, în timp ce Adrian a pus toată gresia și faianța, ajutat de un prieten.

A durat mult să găsească terenul potrivit. Au început prin a verifica site-urile imobiliare în mod constant. Apoi au început să se plimbe, pur și simplu, pe străzi în căutarea unei zone care să le satisfacă așteptările. Nu știau exact ce-și doresc, iar asta le-a îngreunat căutările, dar au avut noroc să primească o recomandare cu zona în care au și ajuns să se stabilească. A fost dragoste la prima vedere, chit că prețul terenului ales depășea destul de mult bugetul pe care și-l propuseseră.

Casa a fost gata într-un an

Alexandra și Adrian s-au apucat de construcția casei în mai 2022. Au colaborat cu un arhitect la începutul proiectului, apoi s-au ocupat singuri de lucrări. Nu a fost o misiune ușoară, mai ales că erau la prima experiență de acest gen. Privind în urmă, Alexandra spune că cea mai dificilă etapă a șantierului a fost construcția la roșu. Asta pentru că au interacționat cu oameni diverși, cu care nu au fost mereu pe aceeași lungime de undă.

Citește continuarea articolului pe site-ul nostru de home&living www.lovedeco.ro

INTERVIURILE HotNews.ro