Sari direct la conținut

Societatea Salubrizare Sector 5, amendată de Garda de Mediu: „Depozitează gunoaiele pe un amplasament neautorizat”

HotNews.ro
Deșeuri, Foto: Agerpres
Deșeuri, Foto: Agerpres

Societatea Salubrizare Sector 5 a fost amendată de Garda de Mediu cu 60.000 de lei pentru că depozitează deşeuri reciclabile, dar şi gunoaie menajere, pe un amplasament neautorizat, informează News.ro.

Garda de Mediu anunţă joi, că, în urma unei sesizări, comisarii au făcut un control la amplasamentul din strada Antiaeriană, nr. 2-4, sector 5 (fosta Piaţa 13 Septembrie), unde îşi desfăşoară activitatea societatea Salubrizare Sector 5 S.A.

„În urma verificărilor, s-a constatat că societatea depozitează deşeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, sticlă) şi deşeuri menajere pe un amplasament neautorizat, deşeuri colectate din raza teritorială a Sectorului 5 respectiv de la societăţi, persoane fizice sau instituţii”, a transmis Garda de Mediu.

Pentru neconformitatea constatată, respectiv colectarea deşeurilor fără a deţine autorizaţie de mediu, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei şi interzicerea stocarea/depozitarea deşeurilor de orice fel pe amplasament până la obţinerea actului de reglementare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro