Sari direct la conținut

Soțul Alessandrei Stoicescu, Sergiu Constantinescu, candidat PSD la alegerile parlamentare. Cap de listă la Tulcea

HotNews.ro
Soțul Alessandrei Stoicescu, Sergiu Constantinescu, candidat PSD la alegerile parlamentare. Cap de listă la Tulcea
Alessandra Stoicescu, Sabina Iosub, Sergiu Constantinescu și Robert Negoiță (dreapta)/Inquam Photos / Octav Ganea

Sergiu Constantinescu va candida pentru un loc de deputat la alegerile din 1 decembrie, informează G4Media.

Sergiu Mircea Constantinescu este cap de listă la Camera Deputaților pe listele PSD Tulcea. Organizația a depus joi la Biroul Electoral Județean lista cu candidați pentru parlament.

Sergiu Constantinescu este soțul prezentatoarei Observatorului de ora 19.00 de la Antena 1, Alessandra Stoicescu.

Anterior, Constantinescu a lucrat tot în trustul Intact deținut de Dan Voiculescu.

”De astăzi, intru în arena politică și candidez în echipa PSD Tulcea pentru Parlamentul României, Camera Deputaților. Sunt convins că voi fi de folos în echipa președintelui Horia Teodorescu pentru a continua, din Parlament, proiectele pentru dezvoltarea județului. Vin cu încredere și sinceritate în fața voastră. Voi folosi tot ce știu din experiența mea de peste 25 de ani pentru a face bine, voi învăța lucrurile pe care nu le știu, voi rămâne cu picioarele pe pământ și smerit. Mulțumesc pentru încredere”, a scris acesta pe Facebook.

G4Media.ro a scris anterior faptul că, tot pe filieră PSD, Constantinescu, și el angajat al acestui trust, a fost numit în decembrie anul trecut în funcția de membru provizoriu al Consiliului de Administrație al SC Telecomunicații CFR SA, poziție remunerată lunar cu 11.457 lei brut. El a ocupat acest post până în aprilie 2024.

Ce avere are familia Constantinescu-Stoicescu. Venituri secrete

Potrivit declarației de avere postată pe site-ul ANI, familia Constantinescu-Stoicescu deține patru terenuri intravilane (Voluntari, București, Predeal), 3 apartamente, o casă de locuit și o casă de vacanță, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro și avea în conturi circa 250.000 de euro și 300.000 de lei. Familia acordase și un împrumut de 150.000 de euro unei persoane fizice.

Sergiu Constantinescu și-a secretizat salariul pe care îl avea la Fundația Mereu Aproape fondată de Dan Voiculescu, la fel a procedat și cu salariul Alessandrei Stoicescu, angajată tot aici. Nici banii primiți de aceasta pe drepturi de autor nu pot fi văzuți, fiind marcați cu o bandă neagră. În schimb, apar 430.000 de lei obținuți din dividende și 7.000 de euro din chirii.

Precedentul Carmen Avram

La alegerile europarlamentare de acum 5 ani, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Antena 3, Carmen Avram a candidat și a fost aleasă europarlamentar. Realizatoare a emisiunii de investigații și reportaje „În premieră cu Carmen Avram”, jurnalista candidează din nou pe listele PSD București, la Camera Deputaților.

Carmen Avram este soția jurnalistului Antena 3 Adrian Ursu.

INTERVIURILE HotNews.ro