Sari direct la conținut

Județul Bihor rămâne fief liberal. Ilie Bolojan, reales cu 57% din voturi

HotNews.ro
Ilie Bolojan, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ilie Bolojan, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan (PNL), a obţinut un nou mandat la alegerile locale de duminică, el având 57% din voturi, conform rezultatelor parţiale, transmite News.ro. Pentru listele de consilieri judeţeni, PNL a câştigat 51% din voturi, fiind urmat de UDMR.

Ilie Bolojan a prezentat, luni seară, pe Facebook, procente obţinute după adunarea a 99% din rezultatele obţinute la secţiile de vot din judeţul Bihor.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan (PNL) a obţinut 57%, Cseke Attila (UDMR) – 19%, Aurel Mohan (PSD) – 15,5%, Ciprian Blejan (AUR) – 4%.

Pentru listele de consilieri judeţeni, PNL a întrunit 51% din voturi, UDMR – 20%, PSD – 18%, AUR – 5%.

Bolojan le-a mulţumit celor care i-au acordat votul de încredere şi în aceste alegeri, dar şi candidaţilor liberali, colegilor şi voluntarilor care au susţinut campania electorală.

„Votul bihorenilor s-a bazat, în mare măsură, pe proiectele care au fost realizate în aceşti ani în judeţul nostru. Mulţumesc echipei din Consiliul Judeţean, colegilor, partenerilor noştri şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte. Continuăm împreună să ţinem Oradea şi Bihorul pe drumul cel bun”, a transmis el.

Ilie Bolojan a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean în 2020, când a obţinut 61,51% din voturi.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro