Sari direct la conținut

Credit de nevoi personale sau leasing pentru o mașină? Inteligența artificială, introdusă în platforma Băncii Transilvania / Are răspunsuri la peste 2.000 de întrebări despre banking

Smile Media
Ai Search , Foto: Banca Transilvania
Ai Search , Foto: Banca Transilvania

Banca Transilvania a introdus inteligența artificială în platforma sa online: Ai Search. Practic, știe să răspundă la peste 2.000 de întrebări despre banking.

Dacă ai nedumeriri legate, de exemplu, de un credit de nevoi personale sau leasing dacă vrei să cumperi o mașină, AI răspunde:

„Alegerea între un credit de nevoi personale și un leasing auto depinde de nevoile și preferințele tale. Dacă îți dorești să deții mașina și să o plătești în rate, atunci leasingul auto poate fi o opțiune bună pentru tine. Dacă însă ai nevoie de bani pentru alte cheltuieli, cum ar fi renovarea locuinței sau alte nevoi personale, atunci creditul de nevoi personale poate fi o soluție mai potrivită. Înainte de a lua o decizie, este important să compari costurile și condițiile ambelor opțiuni și să alegi cea mai avantajoasă pentru tine”.

Practic, vizitatorii care caută informații despre produse, servicii și soluții de self-banking primesc un răspuns mai cuprinzător la întrebările adresate online deoarece acesta cuprinde toate informațiile de pe Întreb BT despre respectivul subiect.

“Este un prim proiect, pe care l-am implementat foarte repede și cu care intrăm în curba de învățare. Vor urma alte proiecte și investiții susținute în această zonă”, a declarat Ӧmer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Această funcționalitate are la bază Microsoft Azure OpenAI Service.

Peste 4,5 milioane de vizite au fost făcute pe site-ul Întreb BT în ianuarie – septembrie a.c.

Articol susținut de Banca Transilvania

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro