Sari direct la conținut

Negoiță, 100.000 de euro pentru petrecerea de 1 Decembrie organizată de soția lui Daniel Pancu, fost candidat PSD la Consiliul General – Buletin de București

HotNews.ro
Robert Negoita si Gabriela Firea, Foto: Colaj foto / Sursă: Inquam Photos
Robert Negoita si Gabriela Firea, Foto: Colaj foto / Sursă: Inquam Photos

Primăria Sectorului 3, condusă de social-democratul Robert Negoiță, a plătit anul trecut aproximativ 100.000 mii de euro, pentru spectacolul de la Hala Laminor, organizat cu ocazia Zilei Naționale a României, potrivit Buletin de București. Banii au ajuns la o firmă deținută de soția fostului fotbalist Daniel Pancu, Andra Pancu.

Fostul fotbalist Daniel Pancu a candidat pe listele PSD la Consiliul General al Municipiului București și a participat activ în campania electorală a fostului primar al Municipiului București, Gabriela Firea.

Contactată de Buletin de București, Andra Pancu a precizat că firma ei cu un singur angajat care organizează evenimente a câștigat „foarte puțin”.

Contractul pentru organizarea petrecerii a fost făcut printr-o procedură simplificată a Primăriei Sectorului 3. Deși anunţul a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), atribuirea contractului a apărut după mai multe săptămâni doar pe site-ul Primăriei Sector 3.

Primăria Sectorului 3 a mai plătit încă 130.000 de euro pentru luminile şi sunetul pentru Ziua Naţională, dar şi pentru alte evenimente din luna decembrie organizate la Hala Laminor.

La scurt timp după ce reporterii Buletin de București au luat legătura cu soţul său, Andra Pancu le-a transmis că ar putea fi contactați de avocatul ei şi că „s-ar putea să răspundă conform legilor în vigoare“.

Citește integral pe Buletin de București.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro