Sari direct la conținut

Barack Obama împlinește 60 de ani. Cum va sărbători în plină pandemie și ce mesaj i-a transmis Biden

HotNews.ro
Barack Obama implineste 60 de ani, Foto: Captura YouTube
Barack Obama implineste 60 de ani, Foto: Captura YouTube

Fostul președinte democrat Barack Obama împlinește 60 de ani pe 4 august și va organiza o petrecere cu sute de invitați, în contextul în care varianta Delta a coronavirusului naște îngrijorări privind sănătatea publică, relatează Axios.

Petrecerea ar urma să aibă loc în acest weekend pe insula Martha’s Vineyard din Massachusetts. Potrivit sursei citate, persoane care sunt la curent cu protocolul ce va fi respectat la petrecere au precizat că toți invitații trebuie să fie vaccinați și vor fi testați, deși nu au fost date detalii legate de procedura în sine.

Petrecerea va avea loc în aer liber, la fosta reședință a familiei în valoare de 12 milioane de dolari, situată pe malul oceanului. Sunt așteptați în jur de 475 de invitați, alături de familie, prieteni, urmând să participe și foști angajați ai administrației de la Casa Albă și foști colaboratori.

Cunoscutul regizor Steven Spielberg este și el pe lista invitaților, iar Pearl Jam ar urma să susțină un mic concert.

În ceea ce privește cadourile, invitații sunt rugați să ia în considerare donații pentru sprijinirea tinerilor de culoare.

Va veni Biden?

Deși președintele SUA Joe Biden, care a deținut funcția de vicepreședinte în administrația Obama, nu va putea participa la petrecerea din weekend, abia așteaptă să îi ureze bun venit în clubul seniorilor cu vârsta de peste 60 de ani, a transmis un purtător al Casei Albe, adăugând că Biden este dornic să se vadă cu Barack Obama cu altă ocazie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro