Sari direct la conținut

VIDEO Nou atac masiv cu rachete lansat asupra Israelului din Gaza. Lovituri inclusiv la Tel Aviv – HARTA zonelor vizate

HotNews.ro
Serviciile de urgență acționează după ce rachete lansate de militanții Hamas au lovit Israelul, Foto: Matan Golan / Zuma Press / Profimedia
Serviciile de urgență acționează după ce rachete lansate de militanții Hamas au lovit Israelul, Foto: Matan Golan / Zuma Press / Profimedia

O nouă avalanșă de rachete lansate din Gaza de militanții Hamas au lovit direct, sâmbătă seară, mai multe zone din Israel, inclusiv Tel Aviv, potrivit serviciului de salvare Magen David Adom (echivalentul israelian al Crucii Roșii), relatează CNN.

„În urma sirenelor de alertă roșie din ultimele minute, echipele Magen David Adom au pornit căutări în zonele unde au fost raportate lovituri de rachete”, a informat organizația în cursul serii. Aceasta a enumerat Tel Aviv, Rishon Letzion și Bat Yam ca fiind orașele cele mai afectate.

Dar majoritatea apelurilor de urgență s-au axat pe zona Bat Yam, a precizat Magen David Adom.

Echipele de salvare „efectuează căutări și în alte zone în care au fost raportate persoane rănite, inclusiv Yavne, Givatayim, Bat Yam, Beit Dagan, Tel Aviv și Rishon Letzion”, potrivit sursei citate.

Anterior, Brigăzile Al-Qassam, aripa armată a Hamas, au anunțat că au lansat sâmbătă seară alte 150 de rachete spre Tel Aviv. Gruparea a afirmat, într-o postare pe Telegram, că acest atac a fost un „răspuns la bombardarea Palestine Tower”, o clădire de 11 etaje din centrul orașului Gaza.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro