Sari direct la conținut

Reacție din tabăra lui Biden: Există o singură modalitate de a-l ține pe Donald Trump departe de Biroul Oval

HotNews.ro
Joe Biden, Foto: Manuel Balce Ceneta / AP - The Associated Press / Profimedia
Joe Biden, Foto: Manuel Balce Ceneta / AP - The Associated Press / Profimedia

„Am văzut astăzi, la New York, că nimeni nu este mai presus de lege”, a reacționat joi un purtător de cuvânt al campaniei lui Joe Biden, după ce fostul președinte Donald Trump a fost găsit vinovat de efectuarea de plăți ascunse către o vedetă porno, potrivit AFP.

„Cu toate acestea, există o singură modalitate de a-l ține pe Donald Trump departe de Biroul Oval: scrutinul. Delincvent sau nu, Trump va fi candidatul republican”, a adăugat Michael Tyler într-un comunicat.

Donald Trump, găsit vinovat la New York, a denunțat imediat un proces „măsluit”, o „rușine”, asigurând că „adevăratul verdict” va fi cel al urnelor, cu ocazia alegerilor prezidențiale americane din 5 noiembrie. potrivit AFP și CNN.

„Adevăratul verdict va veni pe 5 noiembrie, din partea poporului american”, a declarat el în fața camerelor de luat vederi, într-un coridor al tribunalului din New York, după ce a fost găsit vinovat de toate acuzațiile care i se aduc în acest proces penal.

Trump s-a declarat nevinovat la ieșirea de la Tribunal susținând că el apără Constituția și a spus că procesul a fost pus la cale de administrația Biden.

Donald Trump a devenit primul președinte american care a fost condamnat pentru o infracțiune, joi, când 12 jurați l-au găsit vinovat la toate cele 34 capete de acuzare. Jurații au constat că liderul republican a falsificat documente pentru a ascunde plățile făcute pentru a-i cumpăra tăcerea actriței de filme pentru adulți Stormy Daniel. Trump nu va fi încătușat, el având dreptul la apel.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro