Sari direct la conținut

Poșta din Ucraina a organizat un concurs pentru un timbru cu tema „Navă rusească, du-te dracului”. FOTO cu imaginea câștigătoare

HotNews.ro
Poșta din Ucraina a organizat un concurs pentru un timbru cu tema „Navă rusească, du-te dracului”. FOTO cu imaginea câștigătoare

Poșta din Ucraina ar fi organizat o competiție pentru cea mai bună imagine de timbru cu tema „Navă rusească, du-te dracului”, scrie pe pagina sa de Twitter Illia Ponomarenko, reporterul de război al ziarului Kyiv Independent.

„Se pare că serviciul poștal național ucrainean a organizat un concurs între artiști pentru a obține cel mai bun design de timbru Russian Warship, go f*** yourself”. Aceasta este imaginea câștigătoare, scrie jurnalistul pe rețeaua de socializare.

Imaginea câștigătoare aparține artistului Boris Groh.

Concursul poștei ucrainene este în mod evident un omagiu pentru soldații ucraineni de pe Insula Șerpilor care au dat un răspuns negativ ferm (cu o expresie obscenă) navei rusești care le-a cerut să se predea, în caz contrar urmând să fie bombardați. Inițial s-a crezut că cei 13 soldați de pe Insula Șerpilor au fost uciși de ruși, însă informații ulterioare indică faptul că s-ar putea să fie în viață.

Mesaje explicite și sfidătoare la adresa invadatorilor ruși au apărut în mai multe locuri din Ucraina, inclusiv pe un panou rutier la intrarea în Odesa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro