Sari direct la conținut

Tarom a introdus două curse speciale pentru suporterii care vor să meargă la meciul România – Slovacia din 26 iunie / Cât costă biletele

HotNews.ro
Avion Tarom, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Avion Tarom, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

TAROM a anunțat că a introdus două curse speciale pentru suporterii care vor să participe la meciul România-Slovacia, ce va avea loc pe stadionul din Frankfurt, pe 26 iunie, relatează Agerpres, citând un comunicat al companiei.


Zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 8:50 şi va sosi la Franfurt la 10:30 (ora locală). Pe 27 iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankfurt la 11:30 şi va reveni cu suporterii pe Otopeni la ora 14:55 (ora locală a României).

„În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naţionale cu două curse dedicate, astfel încât toţi cei care vor să fie efectiv alături de fotbalişti, să poată cânta alături de ei imnul naţional, să îi încurajeze şi să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre aşteptările pe care le are faţă de TAROM publicul larg. Hai, România”, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi în comunicat.

La momentul consultării site-ului TAROM, prețul unui bilet dus-întors pe cursele speciale costă aproximativ 700 de euro.

Citește și:

INTERVIURILE HotNews.ro