Sari direct la conținut

Teatrul "Stela Popescu": "Lampio şi grăuntele de lumină" – spectacol pentru cei mici, pe 13 februarie

HotNews.ro
Spectacolul Lampio si grauntele de lumina , Foto: Teatrul Stela Popescu
Spectacolul Lampio si grauntele de lumina , Foto: Teatrul Stela Popescu

Sâmbătă, 13 februarie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 11,00, Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul „Lampio şi grăuntele de lumină”, o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii de Victoria Pătraşcu, în regia lui Tony Adam, scenografia Cristian Marin, coregrafia Ioana Macarie.

În distribuţie vă veţi reîntâlni cu : Lampio – Alexandru Ivănoiu, Stela – Stefania Dumitru, Luciano – Tudor Cucu-Dumitrescu, Zâna – Crina Matei / Irina Cărămizaru, Noctilunga – Cosmin Vasile, Pasărea Hope – Cristina Marin Neagu, Spot – Andrei Dogaru, Flash – Florentin Muntean, Ray – Alexandru Obretin, Țup – Alexandra Dogaru, Zdup – Denisa Ispir, Yup – Silvia Maurițiu

Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață. Dragi copii de toate vârstele, veniți să îl vedeți pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toții cele mai importante transformări.

Alături de Lampio, îi veți întâlni și pe alți licurici, fiecare cu daruri și calități surprinzătoare, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten Lampio trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. Lampio și grăuntele de lumină inspiră, înalță și schimbă. Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoaștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor.

”Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

Biletele se pot cumpăra : www.mystage.ro

Mesajul organizatorului TEATRUL STELA POPESCU cu privire la partajarea datelor personale în contextul SARS-COVID19.

Participând la acest spectacol sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact (nume, prenume, nr. de telefon) cu Teatrul Stela Popescu, în scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzatoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR și directivelor Direcției de Sănătate Publică. Aceste date ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în identificarea persoanelor infectate.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COVID19:

Prezentarea la sala de spectacol / locație cu minim 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului ! Pentru a oferi o protecție eficace, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.

Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.

Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane – de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.

Pentru siguranța dvs. și în concordanță cu prevederile ordinului comun nr. 1495/01.09.2020 al ministerelor culturii și sănătății , din totalul de 203 locuri ale Sălii mici a Palatului Național al Copiilor, se vor pune în vânzare 61 de locuri, astfel: un loc la vânzare urmat obligatoriu de alte două locuri libere. Prin excepție de la această schemă, vor putea fi ocupate locuri alăturate numai în cazul unui singur adult însoțit de cel mult doi copii în vârstă de pînă la 12 ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro