Sari direct la conținut

Teodor Meleșcanu o votează pe Viorica Dăncilă pentru Cotroceni, fără să se "gândească foarte mult": "Un om care nu este deloc antagonic, care caută întotdeauna consensul"

HotNews.ro
Teodor Melescanu, Foto: Agerpres
Teodor Melescanu, Foto: Agerpres

Fostul ministru Teodor Meleșcanu, exclus din ALDE după ce a fost ales președinte al Senatului la propunerea PSD, spune că la alegerile prezidențiale o va vota pe Viorica Dăncilă – „un om care nu este deloc antagonic, care caută întotdeauna consensul”.

„Nu trebuie să mă gândesc foarte mult, sigur că voi vota cu doamna Dăncilă”, a spus luni, la Senat, Meleşcanu, citat de Agerpres.

Întrebat dacă nu îi place Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE, Meleşcanu a replicat: „Ba da, îmi plac toţi candidaţii. Îi respect pe toţi, şi pe cei independenţi, şi pe cei ce reprezintă partide politice. Însă pentru mine este important să ştiu că este un om serios, care nu este deloc antagonic, care este capabil să poarte un dialog, care caută întotdeauna consensul şi un om muncitor. Avem nevoie de stabilitate în România şi de atragerea de investiţii străine”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro