Sari direct la conținut

Tânăra care și-a ucis prietena într-un hotel de pe litoral și i-a abandonat apoi cadavrul într-un parc din Mangalia, trimisă în judecată

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

​Tânăra de 18 ani care în luna august şi-a ucis prietena în camera unui hotel din staţiunea Saturn, iar apoi i-a băgat cadavrul într-un geamantan și l-a abandonat sub o bancă într-un parc din Mangalia a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, a anunţat joi Parchetul Tribunalului Constanţa.

Conform procurorilor, dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Constanţa, tânăra – aflată în arest preventiv – a fost trimisă în judecată pentru infracțiunile de omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic.

Ce spun procurorii:

  • „În noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din staţiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne şi externe, (…), apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia.
  • Tânăra a folosit apoi cardul bancar al victimei şi a retras în mod fraudulos 2.000 de lei.
  • Totodată, în dimineaţa zilei de 06.08.2023, a sustras un card bancar al fetei ucise și a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanţei din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000 de lei, în două tranşe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold şi două retrageri efective de bani), bani pe care şi i-a însuşit fără drept”.

Tânăra a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a omorât cea mai bună prietenă pe fondul unor neînţelegeri între ele. Cele două se angajaseră cameriste pe durata verii la un hotel din Saturn şi locuiau în aceeaşi cameră. După ce și-a ucis prietena, a băgat cadavrul într-un geamantan şi l-a transportat cu un taxi într-un parc din oraş. Pentru a pune în maşină geamantanul, a cerut ajutorul unui coleg care trecea prin zonă, procurorii stabilind că acesta nu ştia ce se află în valiză. Taximetrisul a întrebat-o ce are în valiză, dată fiind greutatea acesteia, şi a susţinut că sunt cărţi.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro