Sari direct la conținut

Tom Cruise, așteptat cu o cascadorie spectaculoasă la Jocurile Olimpice / Organizatorii țin totul secret

HotNews.ro
Actorul american Tom Cruise, Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
Actorul american Tom Cruise, Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jocurile Olimpice de la Paris ar urma să includă în ceremonia sa de închidere o cascadorie spectaculoasă a lui Tom Cruise, scriu mai multe surse din zona divertismentului citate de The Wrap.

Actorul american în vârstă de 62 de ani este cunoscut pentru faptul că își face propriile cascadorii pentru filmele sale, un lucru pe care a ținut să îl demonstreze și înainte de lansarea ultimelor sale lungmetraje Mission Impossible 8 și Top Gun: Maverick.

Cruise se află la Paris pentru a încuraja echipele Statelor Unite. El a fost văzut deja la mai multe competiții, printre care și cele ale echipei de gimnastică a SUA. El a fost fotografiat la calificări alături de regizoarea Greta Gerwig și David Zaslav, CEO-ul gigantului Warner Bros. Discovery.

Deadline și TMZ, două dintre cele mai cunoscute site-uri de știri de la Hollywood, scriu independent că actorul va face o cascadorie spectaculoasă la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, ce va avea loc pe 11 august.

„Așteptați-vă la o producție majoră de tip Hollywood”, a declarat o sursă apropiată de discuții pentru Deadline.

Tom Cruise, așteptat cu un moment care să marcheze tranziția de la Jocurile Olimpice de la Paris la cele din Los Angeles

Sursele TMZ afirmă că Cruise ar urma să coboare pe o frânghie din vârful Stade de France până pe teren în timp ce poartă steagul olimpic.

Planul ar fi ca înregistrarea live să fie apoi întreruptă pentru a-l arăta pe Cruise cum a zburat anterior cu avionul din Franța la Los Angeles, unde a aterizat cu steagul olimpic pentru a-l plasa la celebrul semn al Hollywood.

Toată cascadoria ar fi o referință la faptul că următoarea ediție a Jocurilor Olimpice va avea loc în 2028 la Los Angeles, capitala Hollywood.

Organizatorii Jocurilor de la Paris nu au dat curs solicitării de a comenta informațiile apărute în presă privind planurile pentru Tom Cruise.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a inclus un alt nume mare al industriei divertismentului din Statele Unite în persoana lui Lady Gaga, care a cântat în cadrul festivităților. Cântăreața canadiana Celine Dion și-a făcut la rândul ei o apariție emoționantă, cântând pentru prima oară în public după ce a fost diagnosticată cu o boală degenerativă gravă.

Alături de Tom Cruise la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice sunt prezenți în capitala franceză mai mulți actori cunoscuți de la Hollywood, printre care Charlize Theron, Zendaya, Nicole Kidman, Jessica Chastain sau Shaun White.

INTERVIURILE HotNews.ro