Sari direct la conținut

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale, afectat de ceata

HotNews.ro

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe cele trei autostrazi si pe numeroase drumuri din tara, din cauza cetii dense, informeaza centrul Infotrafic. Sunt semnalate probleme pe drumuri din judetele: Ilfov, Arges, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Olt, Valcea, Vrancea, Neamt, Brasov, Harghita, Mures, Braila, Tulcea si Constanta.

De asemenea, pe cateva artere rutiere importante se circula in conditii de iarna, pe suprafata carosabila existand un strat subtire de zapada (sub 1 centimetru): DN7A Vidra – Obarsia Lotrului (judetul Valcea), DN13E Zagon – Barcani (judetul Covasna), DN7A Groapa Seaca – Jiet (judetul Hunedoara), DN1R, in localitatea Belis (judetul Cluj).

Politia reaminteste soferilor ca, incepand din data de 10 ianuarie, circulatia rutiera pe DN 22C Cernavoda – Basarabi a fost oprita, pentru o perioada de un an, in vederea executarii unor lucrari la podul peste Canalul Dunare – Marea Neagra (km. 1+978 metri). Atat traficul usor, cat si cel greu se desfasoara pe rute ocolitoare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro