Sari direct la conținut

Trei hoți au intrat într-un mall din Filipine printr-un tunel pe care l-au săpat din timp, furând bani și bijuterii de circa 1 milion de euro

HotNews.ro
Politiste filipineze, Foto: Ted ALJIBE / AFP / Profimedia
Politiste filipineze, Foto: Ted ALJIBE / AFP / Profimedia

Poliția filipineză caută un trio de hoți care au intrat într-un mall printr-un tunel pe care l-au săpat, dispărând cu bijuterii și numerar în valoare de 41 de milioane de peso filipinezi (circa 1 milion de euro), a informat presa filipineză.

Incidentul a avut loc pe 31 decembrie 2023 în Gaisano Mall din Ozamiz City, la aproximativ 783 km de Manila, oficialii spunând că hoții au săpat un tunel care pornea din interiorul unui complex privat de lângă mall și ieșea într-un magazin alimentar din mall.

Când cei trei au intrat în mall, au deschis cu forța un bancomat (ATM) MetroBank și au furat 80.000 de peso în numerar.

Apoi, ei au luat aproximativ 41 de milioane de peso în bijuterii și numerar din seifurile și vitrinele de sticlă ale GKC Jewellery și Oro Italia Fine Jewellery înainte de a fugi de la fața locului.

Jaful a fost descoperit de un angajat al unui centru comercial la ora 11:00 pe 1 ianuarie. Poliția a arestat un lucrător al mallului -April John Permanhil- despre care bănuiesc că i-a ajutat pe hoți.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro