Sari direct la conținut

Un actor de la Hollywood le ia apărarea fraților criminali Menendez, după ce i-a îmbrățișat în închisoare

HotNews.ro
Un actor de la Hollywood le ia apărarea fraților criminali Menendez, după ce i-a îmbrățișat în închisoare
Actorii Nicholas Chavez (stânga) , Cooper Koch (mijloc) și Javier Bardem (dreapta) în serialul Netflix Monștri: Povestea fraților Erik și Lyle Menendez. Sursă foto: Netflix / Everett / Profimedia

Actorul care joacă rolul unuia dintre frații Menendez în seria Netflix despre crima care a șocat SUA în 1989 a spus că „este alături” de ei și îi „sprijină” în cererea lor pentru un nou proces privind uciderea părinților celor doi bărbați care sunt închiși pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberați condiționat.

Lyle și Erik Menendez au fost condamnați pe viață pentru că i-au împușcat pe Jose și Kitty Menendez de mai multe ori, de la mică distanță, în vila din Beverly Hills a familiei, pe data de 20 august 1989. Cei doi frați aveau 21 și 18 ani la momentul respectiv.

Un serial Netflix bazat pe această crimă se află pe primul loc în topul vizionărilor de pe platforma de streaming din România.

Cooper Koch: Sunt alături de frații Menendez

Cooper Koch, care îl interpretează pe Erik Menendez în „Monștri: Povestea fraților Lyle și Erik Menendez” a declarat pentru Sky News: „Sunt total alături de ei și îi susțin, și nu pot decât să sper că sistemul judiciar va lua decizia corectă”.

Erik Menendez a criticat serialul Netflix, catalogându-l drept „necinstit” și „inexact”, criticând de asemenea ceea ce el a numit „minciunile flagrante” care au alcătuit, în film, caracterizarea fratelui său mai mare, Lyle.

Koch, care i-a vizitat recent pe frații Menendez în închisoare alături de Kim Kardashian, a spus după aceste critici: „Înțeleg de unde vine. Este foarte dificil ca viața ta să fie dramatizată și povestită la Hollywood despre cea mai mare traumă a vieții tale. Una care, într-un fel, te-a definit. Nu pot decât să îl compătimesc și să empatizez cu el și să fiu alături de el.”

Koch a precizat că vizita la închisoarea unde cei doi frați ispășesc o pedeapsă pe viață a fost „o experiență foarte plină de satisfacții”, iar Lyle și Erik Menendez „indivizi respectabili”, potrivit revistei People.

Koch a spus că atunci când l-a întâlnit pe Erik, cei doi bărbați „s-au uitat unul la celălalt și s-au îmbrățișat imediat. A fost atât de amabil”, a spus el, adăugând: „Și Lyle”.

„Am ajuns să-i îmbrățișez pe amândoi și să fiu în prezența lor”, a spus el, potrivit publicației.

Acuzarea nu a crezut apărarea fraților Menendez

Frații au susținut că au comis crimele în legitimă apărare după mulți ani de presupuse abuzuri fizice, emoționale și sexuale.

Acuzarea a susținut că și-au ucis părinții cu sânge rece, premeditat, pentru a pune mâna pe averea familiei.

În 1996, la trei ani după ce primul lor proces s-a încheiat într-un impas (jurații nu au ajuns la o decizie unanimă), frații au fost condamnați la închisoare pe viață fără eliberare condiționată pentru uciderea părinților lor.

INTERVIURILE HotNews.ro