Sari direct la conținut

Un adolescent s-a electrocutat, iar altul a suferit un atac de panică după ce s-au urcat pe o locomotivă în gara din Focșani

HotNews.ro
Pompierii Smurd, ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Pompierii Smurd, ambulanta, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un adolescent în vârstă de 14 s-a electrocutat, vineri, iar un altul a suferit un atac de panică, după ce s-au urcat pe un vagon al unui tren de marfă dn gara din Focșani.

Conform CFR SA, astăzi în jurul orei 15.50, un copil s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren staționat.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD, iar din datele transmise de personalul feroviar al stației, acesta a suferit mai multe arsuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, la fața locului au intervenit două echipaje ale detașamentului de pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și cu o ambulanță SMURD. Copilul în vârstă de 14 ani a suferit arsuri gradele II și III, iar cel de 15 ani a suferit un atac de panică, ambii fiind preluați de ambulanțe și duși la spital.

Cei doi adolescenți s-au urcat pe un vagon al unui tren de marfă din gara din Focșani, s-au apropiat prea mult de firele electrice și au provocat un arc electric, fiind aruncați la pământ, scrie Vrancea 24.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro