Sari direct la conținut

Un bărbat a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu 213 km/h pe DN1

HotNews.ro
Politist cu radar, Foto: Facebook / Politia Romana
Politist cu radar, Foto: Facebook / Politia Romana

Un bărbat din Timișoara a fost prins, vineri, de poliție, conducând cu viteza de 213 kilometri pe oră, pe drumul național DN1, în apropierea localității Cristian, județul Sibiu.

Bărbatul, care conducea cu mai mult decât dublul vitezei maxime legale, a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile și a primit o amendă de aproape 2.500 de lei pentru viteză și pentru lipsa actelor, conform unui mesaj transmis pe pagina de Facebook de Poliția Sibiu.

„Aparatul radar l-a fotografiat pe şofer pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h (pe DN1 km 323+250m, în afara localităţii Cristian, pe sensul de mers Sibiu-Sebeş). Sancţiunea: 2475 lei (viteza si lipsa documente) şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 120 zile, din momentul depistării în trafic”, a scris IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, joi, un alt bărbat de 28 de ani a fost surprins de radar conducând cu 193 km/h. „Premiul – 1.485 de lei amendă și 120 de zile de suspendare”.

„Ideea este, dragi șoferi, că viteza se premiază! Dar, mai important decât premiul este viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic”, a adăugat Poliția.

INTERVIURILE HotNews.ro