Sari direct la conținut

Un copil de 11 ani a fost înjunghiat mortal în Spania / Atacatorul, despre care se spune că este un adolescent, căutat inclusiv cu elicopterul

HotNews.ro
politia din Spania, Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia
politia din Spania, Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost atacat cu un cuţit pe un teren de fotbal din Mocejón (Toledo), informează presa spaniolă. Poliția spaniolă a lansat o operațiune masivă de căutare a suspectului, relatează News.ro și BBC

Victima juca fotbal cu alţi copii la centrul sportiv Ángel Tardío când, în jurul orei locale 9.45, o persoană cu glugă pe cap a încercat să atace un grup de persoane cu un cuţit. Băiatul a fost lovit. Când au sosit serviciile de urgenţă, copilul era deja în stop cardiac. Salvatorii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Atacatorul a reuşit să fugă cu un vehicul. Potrivit poliţiei, acesta are vârsta de 16 sau 17 ani, scrie News.ro, în timp ce BBC vorbește de 18 de ani. Garda Civilă a lansat o operaţiune cu mai multe patrule pentru a-l captura.

În căutarea suspectul a fost implicat inclusiv un elicopter.

Mocejón, un oraș cu o populație de aproximativ 5.000 de locuitori, a declarat trei zile de doliu în urma decesului.

Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, localnicii s-au adunat să țină un moment de reculegere pentru băiatul decedat.

INTERVIURILE HotNews.ro