Sari direct la conținut

Un film cu mercenari intergalactici a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

HotNews.ro
Actorul american Chris Pratt joacă rolul principal în Gardienii galaxiei, Volumul 3, Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia
Actorul american Chris Pratt joacă rolul principal în Gardienii galaxiei, Volumul 3, Foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Filmul de acţiune „Gardienii galaxiei: Volumul 3″, în regia lui James Gunn a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Filmul, care îi are în distribuție pe Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Karen Gillana, a generat venituri de 1.439.487 de lei.

În „Gardienii galaxiei Vol. 3″ de la Studiourile Marvel, grupul de neadaptaţi arată puţin diferit. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-şi regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul şi pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârşitul Gardienilor aşa cum îi cunoaştem.

Şi animaţia „Mavka. Zâna pădurii/ Mavka. The Forest Song” a debutat în top, însă pe doi, după ce a fost văzută în sălile de cinema de 14.323 de spectatori şi a încasat 339.168 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

„Super Mario Bros: Filmul” a coborât pe locul trei, în a cincea săptămână de la debut, fiind văzută în cinematografe de 10.282 de spectatori. Filmul a generat venituri de 219.722 de lei.

Filmul horror „Megalodon: Demonul din adâncuri/ The Black Demon” a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la lansare. Producţia a strâns 6.659 de spectatori în sălile de cinema şi 168.732 de lei.

Un alt film horror, „Cartea morţilor: Posesie demonică”, în regia lui Lee Cronin, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al treilea weekend de la debut. Producţia a avut încasări de 168.221 lei.

Clasamentul românesc de weekend este completat de: „Fericirea începe azi” (153.622 de lei), „10 zile fără mama 2″ (72.899 de lei), „Exorcistul papei” (72.002 de lei), „Aventuri până la Lună şi înapoi” (60.439 de lei), „John Wick: Capitolul 4″ (47.854 de lei).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro