Sari direct la conținut

Bărbat de 81 de ani din Galați, anchetat pentru că a împins pe scări o femeie cu un bebeluș. Măsurile dispuse de procurori

HotNews.ro
Bărbat de 81 de ani din Galați, anchetat pentru că a împins pe scări o femeie cu un bebeluș. Măsurile dispuse de procurori
Agresiune fizică Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Un bărbat de 81 de ani din Galați a fost reținut și apoi pus sub control judiciar pentru că a împins pe scările blocului în care locuia o femeie care încerca să coboare cu căruciorul în care se afla copilul ei de numai opt luni, scrie publicația locală Viața Liberă.

Incidentul a avut loc într-un bloc din centrul orașului Galați, când administratorul asociației a avut un conflict verbal cu o femeie de 27 de ani care încerca să coboare scările cu căruciorul în care se afla copilul ei.

Discuțiile au degenerat până în punctul în care octogenarul a bruscat-o pe mamă, care a căzut pe scări cu tot cu căruciorul copilului.

„Pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galați, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, și un bărbat de 81 de ani, președintele asociației de proprietari și locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din fața blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebelușul s-ar fi rănit”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma căderii, copilul s-a lovit la cap și a fost dus la spital pentru îngrijire și investigații suplimentare. A doua zi, polițiștii l-au reținut pe bărbatul acuzat de lovire și alte violențe.

Ulterior, procurorii au dispus eliberarea bărbatului din cauza vârstei sale înaintate, dar l-au plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

INTERVIURILE HotNews.ro