Sari direct la conținut

Un român a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, într-un hotel din Franța. „Mister total” în jurul cazului

HotNews.ro
Poliția în Franța, Foto: ARNAUD FINISTRE / AFP / Profimedia
Poliția în Franța, Foto: ARNAUD FINISTRE / AFP / Profimedia

Cadavrul unui cetățean român în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit cu numeroase plăgi înjunghiate, într-o cameră a hotelului Campanile din Meaux, Franța, sâmbătă, 26 octombrie. Ancheta a fost preluată de poliția judiciară din Versailles, dar, deocamdată, nimeni nu a fost arestat, iar polițiștii nu au nicio pistă care să-i conducă la suspecți, transmite Le Parisien.

Potrivit sursei citate, alerta la autorități a fost dată de personalul hotelului, care a observat că ieșea fum din camera victimei, situată la primul etaj al hotelului de trei stele, de pe șoseaua D603, care duce spre Trilport.

Pompierii s-au deplasat imediat la fata locului pentru a stinge incendiul. Când au intrat în cameră, au descoperit un bărbat mort, care fusese înjunghiat. Potrivit primelor estimări, victima fusese înjunghiată de circa 15 ori. Nimeni altcineva nu a fost rănit în camerele vecine.

La fața locului s-au deplasat apoi polițiștii de la secția de poliție Meaux și SIPJ (Serviciul Interdepartamental al Poliției Judiciare), precum și procurorul adjunct din Meaux.

Potrivit sursei citate, victima este un cetățean român, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care era cazat de câteva zile în acel hotel.

Momentan, circumstanțele tragediei sunt „un mister total”, scrie Le Parisien. Parchetul Meaux a dispus efectuarea autopsiei cadavrului victimei și a încredințat ancheta, deschisă pentru omor intenționat, brigăzii penale a poliției judiciare Versailles.

INTERVIURILE HotNews.ro