Sari direct la conținut

Un șofer turc de TIR, aflat sub influența alcoolului, a atacat cu cuțitul un polițist de frontieră din vama Siret

HotNews.ro
Camioane la vama din Siret, la granița cu Ucraina, Foto: Solarisys13 | Dreamstime.com
Camioane la vama din Siret, la granița cu Ucraina, Foto: Solarisys13 | Dreamstime.com

Șoferul turc s-a angajat în depăşirea coloanei de camioane aflate în aşteptare pentru efectuarea formalităţilor de control la ieşirea din România, iar un polițist de frontieră a intervenit pentru a-l opri, moment în care șoferul a coborât din mijlocul de transport și a încercat să îl atace pe polițist cu un cuțit, transmite Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

„Șoferul recalcitrant a fost imobilizat și încătușat, dar pentru că emana halenă alcoolică a fost solicitat sprijinul colegilor din cadrul Poliției Rutiere Siret”, precizează Poliția de Frontieră.

„În urma testării efectuate, a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care a fost ulterior condus de către echipajul Poliției Rutiere la unitatea sanitară din Siret pentru recoltarea de probe biologice”, se menționează în comunicatul de presă.

Incidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, 

În vârstă de 55 ani, bărbatul va răspunde acum penal, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru ultraj și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Foto: Dreamstime)

INTERVIURILE HotNews.ro