Sari direct la conținut

Un sortiment de cremă tartinabilă cu spanac, comercializat de Mega Image, retras de la vânzare pentru posibile „urme de corp străin”

HotNews.ro
Mega Image, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Mega Image, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un sortiment de cremă tartinabilă cu spanac a fost retras de la vânzare din magazinele Mega Image întrucât „poate prezenta urme de corp străin”. Consumatorii sunt sfătuiţi să nu consume produsele din loturile retrase.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Mega Image a retras de la vânzare produsul ECO Cremă tartinabilă vegan cu spanac, loturile 2402003D, L2403058C, 405093FG cu datele de expirare: 3 februarie 2024, 27 martie 2024 şi 3 mai 2024.

”Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, produsul poate prezenta urme de corp străin. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a precizat sursa citată, potrivit News.ro.

Consumatorii sunt sfătuiţi să nu consume produsele din aceste loturi şi să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul, împreună cu bonul fiscal.

Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul până la 30 iunie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro