Sari direct la conținut

UPDATE Intrare prin efracție în Parlament. Cum a reușit un irlandez băut să ajungă în Casa Poporului

HotNews.ro
Palatul Parlamentului, Foto: AGERPRES
Palatul Parlamentului, Foto: AGERPRES

Un bărbat băut a reușit să intre în clădirea Parlamentului, după ce a sărit gardul, apoi a spart un geam al clădirii, duminică noapte. Ar fi vorba despre un cetățean irlandez, potrivit unor surse oficiale.

Conform Poliției Capitalei, luni dimineață, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție că au depistat în clădire un cetățean care era băut.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte după ce a sărit gardul, iar ulterior ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost dus la Secția 17 Poliție, iar în acest caz se fac cercetări sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, precizează Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse citate de știrileprotv, bărbatul ar fi irlandez și ar fi spart geamul de la toaleta CCR, ulterior urcând pe scara de serviciu până la etajul al treilea. La audieri, el le-ar fi spus polițiștilot că nu știe cum a ajuns acolo și că avea impresia că este în holul hotelului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro