Sari direct la conținut

VIDEO „A fost un iad” / Imagini din aeronava plină cu pasageri care a luat foc pe aeoportul Haneda din Tokyo după ce s-a ciocnit cu un avion al Gărzii de Coastă

HotNews.ro
Avion in flăcări pe pista aeroportului Haneda din Tokyo, Foto: STR / AFP / Profimedia
Avion in flăcări pe pista aeroportului Haneda din Tokyo, Foto: STR / AFP / Profimedia

Toți cei 379 de pasageri – între care 8 copii – și membri ai echipajului aflați la bordul avionului Airlines care a luat foc marți pe pista Aeroportului Internaţional Haneda din Tokyo au fost salvați, iar pe rețelele de socializare au început să apară imagini suprinse în interiorul avionului.

Reprezentanții Japan Airlines au declarat agenției de presă Kyodo că toți cei 379 de pasageri și membri ai echipajului au reușit să scape fără răni care să le pună viața în pericol, conform Sky News.

Printre pasageri se aflau și 8 copii.

„Tocmai am asistat la un miracol. Este aproape de necrezut cum i-au scos pe toți acei pasageri din avion”, a declarat pentru Sky News Roger Whitefield, fost pilot, despre operațiunea de salvare.

Pe rețelele de socializare au început să apară imagini suprinse în interiorul avionului cuprins de flăcări.

Imaginile arată fum care iese din una dintre ușile din spate, precum și flăcări care se văd pe o fereastră.

Utilizatori ai rețelelor de socializare care spun că se aflau la bordul zborului Japan Airlines au distribuit imagini din afara avionului care arde, conform Sky News.

Sute de oameni par să fie înghesuiți lângă pistă, în timp ce flăcările se ridică din avion.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a spus că avionul de pasageri s-a ciocnit cu avionul Gărzii de Coastă a Japoniei fie pe o pistă, fie pe o cale de rulare după ce a aterizat.

Ministerul Terenului, Infrastructurii, Transporturilor și Turismului a anunțat că investighează acest caz.

A fost un iad

Suedezul Anton Deibe, în vârstă de 17 ani, care era pasager al avionului Japan Airlines, a descris ce s-a întâmplat.

„Întreaga cabină s-a umplut de fum în câteva minute. Ne-am aruncat pe jos, apoi s-au deschis ușile de urgență și am năvălit asupra lor. Fumul din cabină a usturat ca naiba. A fost un iad. Nu aveam idee unde mergem, așa că pur și simplu am fugit pe câmp. A fost haos”, a declarat tânărul pentru ziarul suedez Aftonbladet, conform Sky News.

El călătorea împreună cu părinții și cu sora lui.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro