Sari direct la conținut

VIDEO Al doilea incident aviatic în Rusia, la granița cu Ucraina. Un avion de luptă s-a prăbușit

HotNews.ro
Suhoi Su-34, Foto: Russian Defence Ministry / TASS / Profimedia
Suhoi Su-34, Foto: Russian Defence Ministry / TASS / Profimedia

Un avion de luptă rusesc SU-34 s-a prăbușit în regiunea Briansk, la granița cu Ucraina, a anunțat agenția de presă TASS, citând serviciile de urgență, în al doilea incident de acest fel sâmbătă, după ce un elicopter ar fi fost doborât în aceeași regiune, transmite Reuters.

„Un Su-34 s-a prăbușit în apropiere de granița cu Ucraina. Soarta celor aflați la bord este în curs de stabilire”, a declarat o sursă pentru TASS.

Acesta este al doilea accident aviatic produs la scurt timp după ce sâmbătă, un elicopter s-a prăbușit în regiunea Briansk din Rusia, la granița cu Ucraina, potrivit serviciilor de urgență citate de TASS, informează Reuters. Videoclipurile postate sâmbătă pe rețelele de socializare rusești arată că elicopterul pare să fi fost doborât, potrivit Reuters. Autoritățile susțin că elicopterul s-a prăbușit din cauza unei explozii la motor.

Doi piloți au murit în urma prăbușirii elicopterului.

Publicația rusească Mash relatează că a fost introdus un plan de „interceptare”, în căutarea „sabotorilor” care ar fi putut fi implicați în atacul asupra elicopterului și avionului de luptă, scrie Meduza. Baza a scris, de asemenea, despre acest lucru, în timp ce canalul Beware of the News a raportat că nu a fost introdus niciun plan de interceptare.

Evenimentele au loc la puțin timp după ce vineri doi piloți ruși au murit într-un accident aviatic în care a fost implicat un elicopter militar rus care s-a prăbușit în Crimeea.

Urmărește ultimele evoluții din a 444-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro