Sari direct la conținut

VIDEO Cel mai norocos bărbat. Accident incredibil pe autostradă, unde un polițist scapă ca prin urechile acului înainte să fie strivit de o mașină, în SUA

HotNews.ro
Mașină de poliție în SUA, Foto: DreamsTime
Mașină de poliție în SUA, Foto: DreamsTime

Camera de bord a unui echipaj de poliție din SUA a surprins momentul în care un ofițer a scăpat ca prin minune, după ce o mașină a intrat de pe contrasens cu 120 km/h în autoturismul pe care îl oprise în trafic.

Un ofițer de poliție din statul Virginia poate spune că este cel mai norocos bărbat, după ce a reușit să fugă înainte de a fi izbit cu putere de un bolid.

Înregistrarea video a accidentului publicată marți de poliția din Fairfax County arată cum un BMW sedan negru condus de un adolescent se apropie la câțiva centimetri de ofițer, care coborâse din mașina de patrulare pentru a opri un alt BMW, de culoare gri, pentru depășirea limitei de viteză.

În timp ce polițistul era la geamul mașinii care încălcase regimul de viteză, oprite pe autostradă, șoferul din BMW-ul negru a scăpat bolidul de sub control, a făcut o întoarcere de 180 de grade și a intrat cu viteză de pe contrasens în BMW-ul gri, aproape strivindu-l pe ofițer între autoturism și parapet.

Șoferul BMW-ului gri și polițistul au suferit răni minore.

Bărbatul care a produs accidentul este acuzat de conducere imprudentă. (sursă foto Dreamstime)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro