Sari direct la conținut

VIDEO Dan Barna: ​E groasă, haideți la vot. În București peste tot lupta e foarte strânsă

HotNews.ro
Dan Barna si Nicusor Dan, Foto: Agerpres
Dan Barna si Nicusor Dan, Foto: Agerpres

Liderul USR, Dan Barna, face apel la oameni să meargă la vot, spunând că „este groasă” și că pentru București toate sondajele arată că peste tot lupta este foarte strânsă.

„E groasă. Haideți la Vot. O zi cât următorii patru ani”, a scris Barna pe Facebook.

El a transmis un mesaj video, în timp ce se întoarce cu mașina de la Sibiu, unde a votat, la București, făcând apel la oameni să meargă la vot.

El afirmă că pentru București toate sondajele arată că peste tot lupta este foarte strânsă și că niște sute de voturi vor decide ce fel de capitală vom avea pentru următorii 4 ani.

„Nu s-a câștigat nimic, nimic nu s-a pierdut la vot. Trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd, despre care nu pot să vorbesc acum, arată că în București peste tot lupta e foarte strânsă. De aceea ideea că vi se pare vouă că lucrurile s-au rezolvat dacă ați fost să votați nu e suficientă. Mobilizați-vă pe toate canalele de care dispuneți. Luați-vă telefonul, luați ultimele 20 de apeluri, sunați-vă preietenii și întrebați-i dacă au mers la vot. Dacă mergeți pe stradă, întrebați-i pe oamenii din jurul vostru dacă au votat și dacă nu au făcut-o, încurajați-i să meargă să voteze. Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil niște sute sau maxim mii de voturi. Niște sute de voturi vor decide ce fel de capitală vom avea pentru următorii 4 ani (…) Trebuie să ne mobilizăm în minutele și orele următoare cu toate resursele”, mai afirmă liderul USR.

El mai spune că o prezență foarte bună la vot dă șansă orașelor să avem oameni în care avem încredere.

„E o miză importantă ca dupa ora 21.00 să putem să avem un rezultat pentru care copiii noștri să ne mulțumească. Nu mai avem nicio scuză. Dacă nu am participat la vot nu avem ce comenta în următorii 4 ani (…) Împreună putem să facem bine această țară. Nu e nimic clarificat, nu e nicio victorie obținută la aceste mom. (…)Trebuie să mergem la vot”, adaugă liderul USR.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro