Sari direct la conținut

VIDEO Dan Constantin Tudurache, noul sef al Corpului de control al premierului

HotNews.ro

Premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a numit in functia de sef al Corpului de control pe Dan Constantin Tudurache, avocat in Baroul Iasi si lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. In cadrul acestei universitati a predat si premierul. Ungureanu l-a prezentat in sedinta de marti ca fiind un „bun profesionist”.

Tudurache il inlocuieste pe Sorin Alazaroaie care a demisionat din postul de sef al Corpului de Control al Guvernului pe 15 februarie.

Decizia de numire a fost semnata pe 12 martie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/fe012fbfedea817f1c77c9435940819c/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro