Sari direct la conținut

VIDEO Imagini devenite virale: Cum a fost întâmpinată o profesoară de către elevii săi

HotNews.ro
VIDEO Imagini devenite virale: Cum a fost întâmpinată o profesoară de către elevii săi

O profesoară de la Colegiul Național ”Gib Mihăescu” din Drăgășani, județul Vâlcea, a avut parte de o frumoasă surpriză, acum la final de an școlar, fiind întâmpinată, într-un mod inedit, de elevii cărora le este dirigintă. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au devenit virale pe Facebook, ajungând, în doar trei zile, la peste 2,3 milioane de vizualizări.

Diriginta urmează să plece în concediu de maternitate.

Elevul Ștefan Mihai a explicat pe Facebook de ce au făcut acest gest pentru diriginta lor, cu toate că au stat cu ea o perioadă scurtă de timp:

”Doamnă dirigintă, nu a fost o perioadă lungă de timp de când ați fost împreună cu noi, dar noi ne-am îndrăgostit de dumneavoastră pentru că sunteți un om perfect și de oamenii perfecți te îndrăgostești imediat. Nu cred că există cuvinte pe lumea asta să vă exprime iubirea noastră. Ni se frâng inimile deoarece ne părăsiți, chiar dacă este pentru o perioadă scurtă de timp, dar să știți că o să vă așteptăm cu brațele deschise și gata să creem noi amintiri împreună. Ne ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog, ați fost diriginta perfectă și nu există o persoană la fel de mărinimoasă, sufletistă, plină de viață, sunteți perfectă și vă iubim enorm. Din cauza emoțiilor nu știu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte… dar faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm❤️”

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro