Sari direct la conținut

VIDEO Imagini dure cu un conflict în trafic: Un polițist în timpul liber a sărit cu picioarele și pumnii pe un șofer începător

HotNews.ro
VIDEO Imagini dure cu un conflict în trafic: Un polițist în timpul liber a sărit cu picioarele și pumnii pe un șofer începător
Șofer agresat de un polițist aflat în timpul liber, în Cisnădie - FOTO: Captură YouTube

Un şofer a reclamat că a fost lovit pe o stradă din Cisnădie de un bărbat, care ulterior a fost identificat ca fiind un poliţist aflat în timpul liber, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu dispunând efectuarea unor verificări interne, transmite Agerpres.

Publicațiile locale din Sibiu au postat și un clip care arată momentul incidentului.

În imagini se vede cum din cabina unei platforme de transport auto coboară un bărbat care se duce direct cu un picior prin geamul din dreptul șoferului de la o mașină care are pe lunetă semnul de începător. Apoi continuă să lovească și cu pumnii prin geamul deschis, ținând în același timp portiera mașinii închisă pentru șoferul ce încerca să riposteze să nu iasă din mașină.

(Atenție: Imagini cu posibil efect emoțional)

“În seara de 1 septembrie a.c., la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclamă faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,30, în Cisnădie, ar fi fost agresat de către şoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind şi portiera stânga faţă a autoturismului în care se afla tânărul, în calitate de conducător auto”, se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Sibiu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv distrugere. Din primele cercetări efectuate a rezultat că suspectul este un poliţist, care era în timpul liber la acel moment.

“Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale. În acest context, comanda IPJ Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanşarea de verificări cu privire la comportamentul poliţistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecinţă”, se mai menţionează în comunicat. 

INTERVIURILE HotNews.ro