Sari direct la conținut

VIDEO Incendiu puternic la un hotel din Ploieşti / Nu s-au înregistrat victime, toate persoanele s-au autoevacuat

HotNews.ro
Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu, Foto: Agerpres
Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu, Foto: Agerpres

Incendiul care a izbucnit, luni noapte, la un hotel din nordul municipiului Ploieşti a fost lichidat, cauza evenimentului urmând să fie stabilită, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Toate persoanele care se aflau în incinta unităţii s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

ISU Prahova a anunțat, luni seară, un incendiu la un hotel din Ploieşti, în cartierul Albert. Potrivit ISU, intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Ploieşti.

La locul evenimentului s-au deplasat șapte autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD.

Intervenţia pompierilor este în desfăşurare. Deocamdată nu s-a anunţat dacă sunt persoane evacuate sau victime.

UPDATE 1:

ISU Prahova a anunţat că, pe lângă echipajele ISU, sunt prezente alte două echipaje medicale SAJ Prahova. De asemenea, pompierii au menţionat că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, la nivelul acoperişului.

„Până în acest moment nu s-a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite până în acest moment, există persoane care s-au autoevacuat”, au mai transmis pompierii, fără a putea preciza deocamdată numărul persoanelor care au ieşit din hotel.

UPDATE 2:

Toate persoanele care se aflau în incinta hotelului din Ploieşti al cărui acoperiş a fost cuprins de un incendiu s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime, informează ISU Prahova.

Conform sursei citate, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi, iar la acest moment fumegă şi încă se acţionează pentru lichidare. (Agerpres, News.ro)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro