Sari direct la conținut

VIDEO James Bond a fost practic un ”violator” în primele producții, spune regizorul ultimei serii ”No time to Die”

HotNews.ro
Sean Connery în rolul James Bond, Foto: Breaking Geek
Sean Connery în rolul James Bond, Foto: Breaking Geek

James Bond a fost practic un ”violator”, spune Cary Fukunaga, regizorul ultimei producții care îl are în centrul poveștii pe celebrul agent 007 (No time to Die) și care va fi lansată în cinematografe la 30 septembrie.

Cary Fukunaga face trimitere la scene din seria ”Thunderball”(1965) despre care spune că astăzi nu ar mai putea fi difuzate. La acea vreme, personajul spionului era interpretat de actorul scoțian Sean Connery.

Vorbind cu jurnaliștii de la Hollywood Reporter, Cary Fukunaga s-ar fi referit concret la scena în care James Bond, interpretat de Sean Connery, pare că sărută cu forța o asistentă jucată de Molly Peters, după ce aceasta l-a sfidat și i-a ignorat sfaturile.

Ulterior, într-o altă secvență, James Bond promite că va păstra secretă o informație care ar putea să o coste pe femeie slujba dacă se culcă cu el. ”Să zicem că tăcerea mea ar putea avea un preț”, spune personajul.

Reacția asistentei interpretate de Molly Peters: ”Nu te referi la…oh, nu”. ”Oh, da”, o întrerupe Bond în timp ce o împinge în saună și începe să o dezbrace.

“Vorbim despre Thunderball sau Goldfinger unde practic personajul lui Sean Connery violează o femeie?”, a spus Fukunaga, citat de The Guardian. “Ea spune NU, nu, nu și el spune Ba da, ba da. Așa ceva nu s-ar difuza astăzi”.

”No Time to Die” (2021) este considerată producția care asigură paritate între rolurile feminine și cele masculine. Lashana Lynch – actrița de culoare ce interpretează unul dintre rolurile feminine principale – ar prelua ștafeta de la James Bond (Daniel Craig) la finalul peliculei.

De asemenea, mulți se așteaptă ca implicarea lui Phoebe Waller-Bridge în scrierea scenariului să aducă o notă feministă producției cinematografice.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro